Bröllop Örebro

Bröllopslokal i Örebro

Arrangera och skapa ert drömbröllop tillsammans med oss.

I en lantlig oas, endast en kort bilresa från Örebro city, ligger vår förtrollande bröllopslokal i direkt anslutning till vår vackra trädgård och vårt kära växthus. Med plats för upp till 150 bröllopsgäster skapar vi bröllopsdagar som är skräddarsydda efter era önskemål så att er vistelse hos oss blir minnesvärd och fantastisk.

Från det ögonblick ni väljer oss och ända fram till själva bröllopsdagen, är ni vårt fokus. Låt oss ta hand om alla detaljer medan ni koncentrerar er på varandra och er stora dag. Kontakta oss för att boka in din personliga rundtur och börja planera ert bröllop idag. 

Bröllopslokalen

Bokningsbar maj-september

Vår bröllopslokal är inget mindre än ett vackert växthus som vi med omsorg och kärlek har gett nytt liv och uppgraderat till en unik festplats. Växthuset öppnar upp mot en vacker utomhusmiljö där det finns plats för både dans, mingel & servering. 

Växthuset erbjuder en romantisk och idyllisk miljö, perfekt för att utbyta löften och fira med nära och kära. Vi tar hand om allt från blommor och dekorationer till mat och dryck, så att ni kan koppla av och njuta av er stora dag. 

Vår dedikerade personal är närvarande under hela ert event för att säkerställa att er speciella dag blir som ni har önskat. Det går även bra att boka in eget band.

För att göra dagen så fri från stress och krångel som möjligt kan ni även välja att arrangera transport för era gäster genom oss. 

 

Bröllopsdekoration & Bordsplacering

Hos oss står återbruk i fokus och det har vi haft i åtanke när vi har skapat och inrett vår bröllopslokal.

Vi älskar att mixa och matcha, så du kommer att märka att varje stol och varje tallrik har sin egen unika touch – precis som dina vänner på festen! Det är den udda och avslappnade stilen som ger vår festlokal en lättsam rustik känsla, så du kan bara luta dig tillbaka, koppla av och njuta av stunden.

Bröllopsmenyer

Önskar ni en stämningsfull 3-rättersmiddag? Eller föredrar ni en avslappnad grillbuffé med vår stora muurikka, eller varför inte låta era gäster baka sin egen pizza i vår vedugn? Vi har många alternativ när det kommer till mat där bara er fantasi sätter gränserna. Er bröllopsmeny blir en symfoni av smaker och kärlek.

Gör en bokningsförfrågan/ Boka din kostnadsfria rundtur


Scroll to Top