Examensfest i Örebro

SKAPA OFÖRGLÖMLIGA MINNEN I EN CHARMIG MILJÖ

Boka festlokal i en naturnära & lantlig miljö

Varmt Välkommen att besöka Stora Mellösa Handelsträdgård där vi erbjuder unika och minnesvärda evenemang i vårt vackra växthus. Oavsett om du planerar ett examensfirande en födelsedagsfest eller vill arrangera något annat event, kan vårt team av erfarna arrangörer hjälpa till att göra din drömfest till verklighet. Vår vackra miljö och professionella service skapar en härlig stämning för alla tillfällen.

Vår festlokal

Vår privata festlokal erbjuder mångsidiga matupplevelser med plats för upp till 100 gäster. Vid alla våra bokningar finns vår dedikerade personal på plats, både i serveringen och i baren. Om ni så önskar en stämningsfull 3-rättersmiddag? Eller föredrar en avslappnad grillbuffé med vår stora muurikka, eller varför inte låta era gäster baka sin egen pizza i vår vedugn. Alternativen hos oss är oändliga och önskar ni en mer uppstyrd Á la cart meny eller buffé alternativ tittar vi gärna på ett koncept som möter era förväntningar. 

Färdigpaketerade festpaket

Paket 1

Paket 2

Boka ett av våra färdiga festpaket eller kontakta oss för en offert.

• Lokalhyra inkl. bord+stolar til 100 sittande gäster
• Personal till bar & servering
• Öl/vin biljetter efter era önskemål
• Ett val av våra bufféer
• Eget band kan användas eller bokas via oss.

Vi skräddarsyr gärna efter era önskemal. 
Pris från 295kr – 495/PP. Festpaketet är i regel mellan 17.00-01.00

• Lokalhyra inkl. bord+stolar til 100 sittande gäster
• Personal till bar & servering
• Öl/vin biljetter efter era önskemål
• 2 rätters: Huvudrätt och efterrätt, kaffe/ te serveras. 
• Eget band kan användas eller bokas via oss

Vi skräddarsyr gärna efter era önskemal. 
Pris från 495:-/PP. Festpaketet är i regel mellan 17.00-01.00

Gör en bokningsförfrågan

Oavsett om ni planerar en examensfest, personalfest eller ett bröllop, eller om ni vill arrangera ett helt annat typ av evenemang, finns vi här för att hjälpa er.


Tre anledningar till att besöka vår festlokal

Kostnadsfri runtur

Besök Handelsträdgårdens lokaler för att börja visualisera och skapa er egen bild för hur ert drömbröllop kan ta form. Möt vår personal & låt oss gemensamt börja diskutera vilka alternativ vi kan skapa för att förgylla er stora dag. 

Professionellt och hjälpsamt team

Den professionella och hjälpsamma personalen på Stora Mellösa Handelsträdgård finns tillgänglig för att stödja er genom hela planeringsprocessen för att se till att er vistelse hos oss blir precis som ni önskar. Vi på Handelsträdgården hjälper er med samtliga detaljer och planering.

Flexibilitet för alla evenemang

Festlokalen är mycket anpassningsbar och kan skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om ni vill arrangera ett större eller mindre event för ett bröllop, födelsedagsfest, examensfirande, företagsevent eller något annat tillfälle, kan vi erbjuda den perfekta miljön för att er vistelse hos oss blir minnesvärd.

Scroll to Top