Samarbetspartner Egeryds Örebro

Egeryds

Egeryds som sysslar med fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling ligger bakom denna satsning av Stora Mellösa Handelsträdgård. Egeryds ser fördelen med att kunna erbjuda sina förvaltningskunder egenodlade blommor och växter och på så sätt vara med och bidra till mer närodlat. Vi kommer även möjliggöra för våra kunder att få massor av inspiration och utbildningar i denna fantastiska miljö.

Under Egeryds lilla koncern finns även fler verksamheter som passar in i denna satsning, nedan nämns några.

Maskinförrådet

Maskinförrådet sysslar med Maskinuthyrning och försäljning av maskiner och kommer vara en del av utbudet i Stora Mellösa Handelsträdgård där man kommer kunna provköra bland annat Giant kompaktlastare och Honda ATV i sin rätta miljö. För den som behöver robotgräsklippare är man även återförsäljare av Robomow.

Sörbybacken

I Sörbybacken som är ett aktivitetscenter i Örebro har vi skaffat oss massor av erfarenhet kring hur man får människor att skapa nya upplevelser med hjälp av alla aktiviteter och inte minst Sörens pizza som vi tycker är Sveriges godaste. Vem vet Sörens kanske kommer gästspela i Stora Mellösa…

Mälarvillan

Mälarvillan säljer trähus som produceras i Surahammar och Karlskoga och vad kan väl vara bättre för alla nyblivna förväntansfulla villaköpare än att mitt där emellan kunna få massor av inspiration och designhjälp till sin framtida trädgård. Kanske kommer vi på sikt även kunna visa dig som kund ett visningshus i omgivningen runt handelsträdgården?

Scroll to Top